Vaske­maskiner

Vaske­maskiner til professio­nelle

Hos Fagor Industrial tilpasser vi os hver kundes behov og tilbyder en bred vifte af muligheder. Den nye kontrol er en stor udvikling, der inkluderer et større antal funktioner blandt andet baseret på effektivitet, alsidighed og tilslutning.
Vores industrielle skiver (uanset om de er lave, mellemstore eller høje hastigheder) er udstyret med den højeste G Force på markedet, hvilket garanterer mindst mulig restfugtighed, hvilket betyder lavere energiomkostninger under tørringscyklussen.

Effektivitet teknologiske innovationer til en mere bæredygtig maskine

01

Fuld Flow – Recirkulation

Sæt til recirkulering af vand fra karret for at forbedre brugen. Forbedrer effektiviteten uden mekanisk handling for den bedste tøjpleje.

 • Kan aktiveres under ethvert vasketrin.
 • Kan anvendes på enhver vaskemaskine-model.
 • Mindre mekanisk handling i tromlen.
 • Mere vandstrøm med kemikalier.
 • Bruger alt vand i karret, også vandet i dræningsrøret, som normalt ikke bruges.
 • Bedre kemisk blanding.
 • Hurtig tøjkomprimering.

02

Smart vægtsystem

Et automatisk justeringssystem udført af selve maskinen, som intelligent regulerer forbruget af vand og vaskemiddel i overensstemmelse med den indtastede belastning. Det giver også muligheden for at indtaste lastvægten manuelt. Dette resulterer i betydelige besparelser på energi, vand og kemiske produkter.

03

Optimal belastning

Takket være den avancerede teknologiske udvikling af Kare-serien er maskinen i stand til på forhånd at registrere enhver form for ubalance under dens drift. På den måde udfører arbejdet mere glat, når anomalien er korrigeret, hvilket forlænger levetiden på dets komponenter og reducerer vasketid og energiforbrug.

04

"Kare" gendannelsessytem

I overensstemmelse med Fagor Industris effektivitets- og bæredygtighedsstandarder er alle vaskemaskiner fra Kare-serien udstyret til at håndtere Kare Recovery System. Vi er interesseret i miljøet og også din lomme, hvorfor vi tilbyder energi- og vandbesparende løsninger, der også reducerer driftsomkostninger.

05

Høj 450 G kraft

Fagor-vaskemaskiner har markedets højeste G Force. Dette medfører mange fordele, såsom at reducere vandretentionen i tøj og reducere tørretiderne. Sammenfattende reducerer de driftsomkostninger og sparer energi.

06

Tumle-design

Det effektive design af hele Kare-vaskemaskinsortimentet er baseret på en række perforeringer på tromlens kanter med mindst mulig plads mellem dette og tanken, hvilket tillader den kun at bruge den energi, der kræves til at opvarme vandet, samtidig med at den overflødige brug reduceres af kemiske produkter.

07

Vandkascade

Gennem en række perforeringer i maskinens padler skaber det en vandkaskadeeffekt, der styrer tromlens mekaniske virkning under drift og reducerer mængden af ​​vand til hver vask betydeligt.

Industrivaskemaskine til alle behov

Driver du et vaskeri? Har du et fællesvaskeri, der trænger til nye maskiner? Eller er du bare på udkig efter en industrivaskemaskine, der kan klare den daglige vask af håndklæder og forklæder? Hos Fagor har vi udviklet industrivaskemaskiner til ethvert behov og dermed også til mange forskellige brancher. Med vores indgående kendskab til branchen ved vi, at behovet er forskelligt, og at vores maskiner derfor ikke nødvendigvis alle sammen skal kunne det samme.

Derfor har vi udviklet normal, fast og high spin maskiner, som alle er pålidelige og robuste vaskemaskiner, men som har forskellige rotationshastigheder. Kvaliteten er dog den samme, så du uanset valg af industrimaskine kan være sikker på optimal effekt til netop dit behov.

Hvorfor investere i en industrivaskemaskine fra Fagor?

Effektivitet, teknologiske innovationer og bæredygtige maskiner er de pejlemærker, vi går efter, når vi udvikler vores industrivaskemaskiner. For det sikrer ikke kun, at du som kunde og bruger får en industrivaskemaskine, der vasker tøjet godt og hygiejnisk. Det sikrer også, at du får en maskine, der lever op til de krævende krav, som du og dine kunder har til vasketøjet.

For at gøre driften så rentabel for dig som overhovedet muligt, har vi udstyret alle vores modeller med et smart vægtsystem, der automatisk og intelligent regulerer forbruget af vand og vaskemiddel i overensstemmelse med den indtastede belastning. Dermed kan du også indtaste lastvægten manuelt.

Det er innovativt og rigtig smart, da det giver dig store besparelser på energi, vand og kemiske produkter, hvilket i sidste ende sikrer dig en mere rentabel drift – uanset om du driver et professionelt vaskeri eller blot har brug for en industrivaskemaskine til få daglige vaske.

Derudover får du:

 • Høj G-kraft
 • Recirkulation
 • Høj kapacitet
 • Gendannelsessystem
 • Nem installation

Investerer du i en industrivaskemaskine fra Fagor, får du dermed en maskine, der er i høj kvalitet, og hvor der er tænkt helt ned i de mindste detaljer, når det kommer til komponenter, teknologi og funktioner.

Gør tøjvasken nemmere med en industrivaskemaskine

Vi er specialister, når det kommer til industrivaskemaskiner. Vi har gennem årene leveret maskiner til kunder i mange forskellige brancher. Det gør os til et professionelt og trygt valg med industrimaskiner, der er nøje tilpasset de brancher, vi leverer til. Er vi derfor så heldige, at du ender med at gå med en af vores industrivaskemaskiner, kan vi garantere, at din tøjvask bliver nemmere fremover – uanset hvor meget vasketøj du eller dine medarbejdere håndterer hver eneste dag. En lang holdbarhed og en høj driftssikkerhed er der naturligvis heller ikke en finger at sætte på. Det er tænkt nøje ind i udviklingen af vores maskiner, da vi godt ved, at du ikke kan nøjes med mindre.

Kontakt os for yderligere information

Vil du gerne høre nærmere om specifikationerne for de enkelte modeller? Eller noget helt andet? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det er en stor beslutning at købe en industrivaskemaskine, så derfor skal valget naturligvis også være velovervejet. Det kan vi hjælpe dig med, og ellers er du også velkommen til at kontakte vores forhandlere rundt om i landet, som også står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.