Professionelle kompakte ovne

Den bedste værdi for pengene

ADVANCE-kompakte ovne er den ideelle løsning til de fagfolk, der har brug for en lille og overkommelig ovn med avancerede funktioner, der garanterer både perfekte resultater og brugervenlighed.

9 grunde til at vælge en Advanced Generation ovn

01

En ovn til alle professionelle behov

Dusinvis af modeller, 5 størrelser, 3 forskellige intervaller. Ethvert professionelt krav opfyldes gennem en robust, elastisk ovn, der er bygget til at holde længe.

02

Nem at bruge

Enkelthed er først og fremmest. Hver funktion er lige ved hånden. Der er selvforklarende grænseflader, ergonomiske knapper og dreje funktioner og et automatisk selvrensende system. Dusinvis af funktioner, der gør madlavning lettere end nogensinde før.

03

Fremragende resultater

Takket være den kraftige dampgenerator og den optimale temperaturfordeling opnår Advance-generationsovne fremragende tilberedningsresultater med minimal krympning. Mere saftighed, mere ensartet varmefordeling og konsistens og frem for alt større præcision gennem hele tilberedningsprocessen.

04

Besparelser ved vedligeholdelse

Kundeservice og teknisk service er forbedret til at omfatte systemer og funktioner, der gør det muligt for brugeren at spare tid og penge på eftersalgs- og vedligeholdelsestjenester.

05

Bedre hygiejne

I avancerede generationsovne genopfyldes dampen med rent vand kontinuerligt, og forbrænding finder sted uden for ovnens indkapsling. Serien indeholder også flere forbedringer med hensyn til fødevaresikkerhed, såsom den aftagelige tætning, der løber over hele rækken, eller det faktum, at ovnens skal svejses på indersiden, hvilket hjælper med at forhindre opbygning af snavs.

06

Forbedret arbejdsmiljø

Et ovnsåbningssystem, der er mere praktisk for kok, en sonde med et ergonomisk greb, vogne med forbedret manøvrerbarhed, lydløse brændere og bedre selvrensende systemer, som utvivlsomt gør arbejdsområdet mere sikkert og mere komfortabelt.

07

Holdbarhed

Advanceovne har gennemgået betydelige forbedringer med hensyn til deres struktur og transportsystem, herunder et nyt håndtag, dobbeltglasdør og dobbelthjul, som alle garanterer et robust, elastisk produkt, der er bygget til at vare.

08

Øget produktivitet

Avancerede generationsovne tilbyder øget produktivitet over et mindre overfladeareal. De kan også monteres på søjler, hvilket forbedrer køkkenets alsidighed ved at tilbyde mere i et mindre rum.

08

Energieffektivitet

Fagor Industrial forbliver stærkt dedikeret til at spare energi og miljø. Advanceovne er udstyret med højeffektiv brænder, der afgiver mindre CO2 og bruger ressourcer mere effektivt.

Hent brochure og tekniske specifikationer