Kogeserier

Industri køkkener

En professionel i køkkenet kræver først og fremmest kvalitet, sikkerhed og hygiejne. Vi tilføjer også pålidelighed, design, teknologi og komfort til alle vores madlavningsområder: Symphony, 900, 700 og 600.

Industri komfur i høj kvalitet til storkøkkener

I ethvert industri- eller storkøkken er et komfur et af de vigtigste elementer. Det er så at sige hjertet i køkkenet, da det er her, langt størstedelen af maden bliver tilberedt på og fra. Derfor er det også nødvendigt med et industri komfur i høj kvalitet, da det skal kunne klare at blive brugt hver dag i mange timer ad gangen. Den kvalitet finder du hos os.

Hos Fagor er vi specialister i industrikomfurer, som tager højde for, at du som kok eller køkkenchef skal have et redskab, hvorfra du kan kreere dine velsmagende mesterværker. Intet mindre kan gøre det, da det er det essentielle redskab i dit køkken – og du skal derfor kunne stole på, at det virker.

Uanset hvad du har brug for, finder du det hos os. Vi tilbyder 3 serier af industrikomfurer, hvor du blandt andet frit kan vælge, om du ønsker gas eller el. Lyder det interessant? Så er du velkommen til at klikke dig igennem vores udvalg.

Hvilket industri komfur kan du få hos os?

Når du køber et industri komfur hos os, behøver du ikke at lade dig begrænse eller nøjes med. Vi har nemlig udviklet tre serier af industrikomfurer, som både tager hensyn til den lille café og til det store industrikøkken, der har brug for højeffektive løsninger.

Vi tilbyder følgende serier:

600 serien

Et industri komfur fra 600 serien er meget velegnet til dig, der driver en bar, et cafeteria, en lille café eller lignende, hvor der blot er behov for en mindre men effektiv løsning. Serien har dog stadig de samme egenskaber og samme høje kvalitet som vores to andre serier – den fylder bare ikke lige så meget. Komfuret kan vælges som gas eller el og kan udstyres med alt lige fra keramiske kogeplader, pastakoger og stegeovne til fritureapparater og Bain Marie.

700 serien

Serien her er til det storprofessionelle køkken, hvor der er stor fokus på funktionalitet og optimering. Du kan både få et elektrisk og gasdrevet industri komfur i denne serie, som begge er lavet af rustfrit stål,  har vippede betjeningspaneler for bedre adgang til knapper, indbyggede håndtag og fedtopsamlingsbakker. Serien her kan naturligvis også udstyres med et væld af tilbehør og redskaber.

900 KORE serien

Denne serie byder på et industri komfur med eller uden ovn og har en indbygget overflade uden riller og med afrundede hjørner, som gør rengøringen nemmere og mere effektiv. Kogepladerne kan på dette industri komfur nemt tages af og vaskes, ligesom brændere kan fjernes og afmonteres ved rengøring.

Førende producent af industrikomfurer

Vores brede udvalg af industrikomfurer gør det muligt for dig at vælge netop det, du har brug for i dit køkken, da vi både har løsninger til det mindre køkken såvel som det, der har brug for at skalere op og gøre brug af modulære systemer. Du kan derfor godt tillade dig at være kræsen, da det er noget, vi selv er i udviklingen af vores komfurer. Ønsker du kvalitet, kan vi som førende producent på markedet garantere, at det er noget, du får.