Tørretumbler

Kommerciel vaskeri

Vi har i mange år designet og fremstillet tøjvaskmaskiner og installationer. Derfor kan vi i dag sige, at vi er rigtige eksperter på dette område. Vi har en bred vifte af vaske-, tørrings- og strygebrætter.

Industri tørretumbler med høj kapacitet

Til det professionelle vaskeri, restaurationsbranchen, institutioner og mange andre brancher og erhverv er det essentielt med en industri tørretumbler, der ikke bare kan tørre tøj hurtigt og effektivt, men som også kan klare store mængder ad gangen, hvis det er en nødvendighed. For til erhvervsbrug rækker almindelige husholdningsmaskiner ikke, da belastningen er for stor og effektiviteten for lille. Med en industri tørretumbler fra Fagor er du derimod sikret en maskine, der kan holde til hyppigt brug og som tørrer tøjet til perfektion. Hver gang.

Vi er et af de førende på markedet, når det kommer til industritørretumblere, og er derfor en samarbejdspartner, der ikke kun ved meget om tørretumblere, men som også producerer tørretumblere, der lever op til de krav og forventninger, der er til erhvervsbrug.

Hvorfor investere i en industri tørretumbler fra Fagor?

Når der skal tørres alt lige fra håndklæder til arbejdstøj eller linned i store mængder, er det vigtigt med en industri tørretumbler, der både effektivt og hurtigt kan tørre mængden af tøj. Dette er ikke kun vigtigt for at sikre en effektiv arbejdsgang, men også for det økonomiske aspekt. For hvis du benytter dig af en industri tørretumbler er tørretiderne korte og kvaliteten af tørringen meget høj.

Ved at investere i en industri tørretumbler fra Fagor, kan du:

 • Få en maskine, der matcher dit kapacitetsbehov
 • Få en hurtigere tørring
 • Spare penge pga. en energieffektiv tørring
 • Få tørt tøj hver gang

Vores tørretumblere fås med en kapacitet helt op til 16 kilo og kan derfor indfri langt de flestes kapacitetsbehov – selv professionelle vaskerier, der håndterer mange kilo vasketøj hver dag.

Vil tilbyder følgende modeller:

 • Green Evolution
 • Green Evolution Plus
 • Economic Line

Vi er derfor sikre på, at vi har en industri tørretumbler, der matcher dine behov på stort set alle parametre.

Industri tørretumbler til mange brancher

Vores udvalg af industritørretumblere er udviklet med henblik på at effektivisere arbejdsgangen for brancher, hvor håndtering af vasketøj er uundgåeligt. Netop derfor henvender vores industritørretumblere sig også til rigtig mange brancher, som blandt andet tæller:

 • Vaskerier
 • Hoteller
 • Restaurationer
 • Frisører
 • Landbrug

Professionelt, driftssikkert og rentabelt materiel er nødvendigt i disse brancher, og det kan vi være behjælpelige med at levere. Med en industri tørretumbler tager du nemlig et godt skridt henimod en optimeret forretning, der kan drives mere overskueligt og rentabelt. Det er vi glade for at kunne bidrage til.

Optimer din forretning med en industri tørretumbler

Med mange års erfaring i branchen har vi oparbejdet en viden og et kendskab til de mekanikker og processer, der er nødvendige for at kunne skabe en holdbar og driftssikker industri tørretumbler. Netop det har gjort os til en af de førende producenter på markedet, hvilket i sidste ende er din garanti for en optimeret forretning, når du investerer i en eller flere af vores maskiner.

Har du spørgsmål til nogle af vores modeller eller andet, der vedrører vores industri tørretumblere, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi hjælper dig hellere end gerne til en optimeret drift.