Kølediske

Vores ADVANCE-tællere med en dybde på 700 mm og egnet til Gastronorm-containere i stor størrelse er designet til at forbedre dine daglige arbejdsforhold ved at levere et mere effektivt, rentabel og bæredygtigt produkt.

Advance Gastronorm

Concept Gastronorm

Vores CONCEPT skabe i deres Gastronorm version tilbyder et bredt og forskelligartet kvalitetsprodukt, der passer til enhver virksomheds behov og krav – stort udvalg af produkter.

KøleskabeFryseskabeKøleskab med displayBlandet køleskab og fryserKøleskab med fryserumKøleskab med fiskerumSkabe med dobbelt temperatur og Gastronorm 1/1 skabe

Concept Gastronorm Monoblock

Vores CONCEPT skabe i deres Gastronorm version tilbyder et bredt og forskelligartet kvalitetsprodukt, der passer til enhver virksomheds behov og krav – stort udvalg af produkter.

KøleskabeFryseskabeKøleskab med display og Blandet køleskab og fryser

Concept Snack

For at passe ind i hver enkelt plads og efterspørgsel kan vi tilbyde skab i snackstørrelse med lignende funktioner og identiske kvalitets standarder.
KøleskabeFryseskabeKøleskab med displayBlandet køleskab og fryserKøleskab med fryserumKøleskab med fiskerumKøleskab til bagværkKøleskab fisk

Se også vores 600 mm dybe CONCEPT-serie med Snack-dimensioner tilbyder et bredt udvalg af køledisk bordplader, der passer til reducerede rum, samtidig med at de har et robust, ergonomisk, funktionelt og let at rengøre design.

Hold maden kølig med kølediske

En køledisk er uundværlig i en kantine, i et cafeteria eller i en café, hvor der laves og sælges sandwich, kager eller andre velsmagende måltider og retter, som skal holdes kølige og se fristende ud under hele åbningstiden. En køledisk kan samtidig også være et funktionelt køkkenredskab, som holder tilberedte retter kølige eller råvarer til tilberedning friske, til de skal benyttes.

En køledisk kan derfor have mange forskellige funktioner og kan således også se forskelligt ud i designet. Hos Fagor er vi eksperter og specialister, når det kommer til kølediske, der skal holde madvarer præsentable og friske. Vores kølediske er derfor velegnede som et redskab for kokken eller for café- eller kantinemedarbejderen.

Vores kølediske leverer på alle parametre, da vi har tænkt på selv de mindst detaljer. I et industri- eller storkøkken skal redskaberne være professionelle og driftssikre – og det er kølediske fra Fagor.

Hvorfor vælge kølediske fra Fagor?

Når du skal vælge en køledisk til dit storkøkken, er der nogle parametre, som du bør kigge på, inden du køber. Der er nemlig stor forskel på, hvordan kølediske fungerer, og hvad du kan forvente.

Hos Fagor går vi ikke på kompromis et eneste sted i design- eller produktionsfasen, da vi ønsker det bedst mulige for vores kunder.

Du skal derfor vælge kølediske fra Fagor, hvis følgende er vigtigt for dig:

Høj isoleringsgrad

Isoleringsevnen er et ret vigtigt parameter, når det kommer til kølediske, da det har en ret stor og betydelig påvirkning på elregningen. Hos Fagor er alle vores kølediske designet og produceret til at have en høj isoleringsevne, så du både sparer på elregningen, men også kan være sikker på at have råvarer, der holder sig kølige og friske.

Produkter i rustfrit stål

Når man driver et storkøkken, en café eller et hvilket som helst andet køkken, er det vigtigt, at køleinventaret og redskaberne i køkkenet holder længe og også kan holde sig pæne længe. Hos Fagor producerer vi kølediske i rustfrit stål, da vi ved, det er det mest holdbare og hygiejniske. Det sikrer, at et flot look bevares i mange år, og at det er nemt at gøre disken ren.

Høj driftssikkerhed

Kølediske fra Fagor er ikke de billigste på markedet. Til gengæld er de nogle af de bedste, da vi har prioriteret lidt højere produktionsudgifter for at sikre et inventar, der giver høj driftssikkerhed. Vi ved, det er meget vigtigt for vores kunder, at de kan stole på, at inventaret ikke hele tiden skal til reparation eller slukker midlertidigt, da det har store økonomiske omkostninger.

Kølediske i høj kvalitet

Hos Fagor har vi et bredt udvalg af kølediske. Det gør det muligt at vælge netop den type af køledisk, som du har brug for til dit køkken. De kommer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, så du ikke behøver lade dig begrænse eller kan lade dig inspirere til andre muligheder i køkkenet. Kvalitet er, hvad du får. Så kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om vores kølediske.