Ovne

Den perfekte løsning til ethvert køkken og kokke

Advance-generationen har et af de største udvalg af ovne på markedet med hensyn til størrelse og funktioner. 6 forskellige størrelser i 3 udvalg af udstyr og funktioner. Kokken skal blot vælge den model, der bedst passer til deres professionelle behov. Fagor Industrial kombinerer opvarmnings- og køleprocesser ved at bringe dem sammen til en perfekt Cook & Chill-løsning. Hvidevarer, der kombinerer professionelle ovne og sprængkølere for at optimere arbejdet, ydeevnen, effektiviteten og produktiviteten i et professionelt køkken. Fagor Industrial har et omfattende udvalg af komplementer og tilbehør, der imødekommer selv de mest krævende behov hos fagfolk og for at gøre det muligt for dem at få det bedste ud af deres ovne.

Industriovn til det kvalitetsbevidste storkøkken

En industriovn er en af de vigtigste elementer i et storkøkken, da det giver mulighed for tilberedning af varme og velsmagende retter samt bagværk i store mængder. Men en industriovn skal ikke bare kunne tilberede mad og bagværk i rigeligt mængder. Ovnen skal også være driftssikker, intuitiv at benytte samt effektiv, så der er en sikkerhed for, at maden bliver serveret i rette tid.

Hos Fagor finder du industriovne af højeste kvalitet. Vi er et brand, der ikke går på kompromis med vores løsninger og som konstant forsøger at forbedre og videreudvikle vores produkter. Vi er en af de mest anerkendte specialister på markedet, og den position ønsker vi at bevare – men det kræver også løsninger, der ikke bare er i høj kvalitet, men som også hjælper dig til en mere effektiv og gnidningsfri arbejdsdag. Med tanke på det har vi blandt andet udviklet industriovne med automatisk rengøring, hvilket er smart og optimalt i en travl hverdag i køkkenet.

Hvorfor købe en industriovn fra Fagor?   

Med en industriovn fra Fagor kan du være sikker på at få en driftssikker løsning i dit køkken. For her er der ikke gået på kompromis, ligesom vi har løsninger, der løser og opfylder forskellige udfordringer og behov. Hos os er en industriovn ikke bare en industriovn. Den er din forlængede arm i køkkenet, og du skal derfor kunne stole på, at den virker og tilbereder maden som ønsket.

Flere af vores industriovne kommer derfor med:

  • Temperaturkontrol
  • Kraftig dampgenerator
  • Touchskærm
  • Programmeringssystem, der tillader at oprette, gemme, importere og eksportere opskrifter.
  • Automatisk rengøring

Der er tænkt helt ned i de mindste detaljer i udviklingen af vores industriovne. Intet er derfor overladt til tilfældighederne. Særligt er den enkle betjening af vores ovne en stor fordel, da det gør det nemt at benytte en industriovn fra Fagor efter de principper for madlavning, som du har i køkkenet.

Forskelligt udvalg af industriovne

Hos Fagor ønsker vi at kunne tilbyde ovne til enhver koks behov og ønsker. Derfor har vi udviklet flere modeller både inden for kombinationsovne og kompaktovne. Førstnævnte er er designet til at få det bedste ud af dit køkken og med fem forskellige størrelser, der alle har forskellige funktioner samt mulighed for gas eller el, får du her en løsning, der virkelig kan matches efter din smag og behov.

Vores kompaktovne er udviklet til kokken, der har brug for en lille og overkommelig ovn, men hvor der ikke gås på kompromis med avancerede funktioner. Temperaturkontrol, automatisk rengøring og en kraftig dampgenerator er derfor også, hvad du kan forvente at finde hos flere af vores kompaktovne.

Med vores udvalg af industriovne er det ønsket, at du skal kunne skabe perfekte resultater i køkkenet hver gang. For det er ikke kun en glæde for dig. Det er det også for de gæster eller kunder, som du naturligvis ønsker skal lægge en bestilling hos dig igen.

Husk på, at har du spørgsmål til funktionerne, de enkelte modeller eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at svare så fyldestgørende som overhovedet muligt.