Opvaskere

Professionelle opvaskere

En ægte professionel i køkkenet har også brug for effektive løsninger, så alt udstyr straks er tilgængeligt igen. Vores produktsortiment er omfattende, fra små glasskiver til barer, caféer eller små restauranter til opvaskemaskiner med høj kapacitet.

Industriopvaskemaskiner til storkøkkener

En industriopvaskemaskine er en nødvendighed i ethvert storkøkken. For uanset hvordan man vender eller drejer det, vil der altid være en opvask i et storkøkken, der skal klares. Det er en fast følgesvend, som ikke er til at komme af med. Men med en industriopvaskemaskine, bliver det så let som en leg – og det gælder uanset, om du driver en stor restaurant eller en lille café. For med en industriopvaskemaskine kan du klare alt lige fra opvask af tallerkener og bestik til glas og plastikbøtter på ganske kort tid. Helt uden at gå på kompromis med hygiejnen.

Med industriopvaskemaskiner fra Fagor får du nogle maskiner, som vasker 100% rent på ganske kort tid. De er særligt udviklet til at kunne klare de store mængder af opvask, der er i et storkøkken hver dag. Du får derfor maskiner, der passer til de krav og behov for kapacitet, du har i et professionelt køkken – og det er bestemt ikke lige meget, da det er vigtigt for, at du kan få hverdagen til at køre let og gnidningsfrit.

Hvilke industriopvaskemaskiner tilbyder vi?

Hos Fagor er vi meget opmærksomme på, at der er forskellige behov i et storkøkken, der skal dækkes, når det kommer til opvask. Derfor har vi udviklet tre forskellige typer af industriopvaskemaskiner, så du er sikker på at kunne få dit behov dækket.

Vi tilbyder derfor

Underbords- og hætteopvaskere

Vores underbordsopvasker er særligt godt egnet til det mindre køkken i en institution eller en mindre café. Som navnet lidt antyder det, er det nemlig en maskine, som ikke optager særligt meget plads. Dog skal man ikke tage fejl af dens effektivitet, da den kan køre flere hundrede tallerkener igennem per time.

Hætteopvaskeren fylder en anelse mere og er et rigtig godt valg til det større køkken, der har mere plads til rådighed. Dette er også en særdeles effektiv opvaskemaskine, som kan køre mange tallerkener igennem i timen.

Glasopvaskere

Vi fører naturligvis også glasopvaskere, da det er helt uundværligt i ethvert industrikøkken. Vi fører 2 forskellige modeller, der er udstyret med elektrisk kontrol eller mekanisk kontrol. Den maksimale kapacitet er 30 og 40 kurve i timen – der kan derfor blive vasket mange glas på kort tid.

Grovopvaskere

Til vask af køkkenredskaber og gryder har vi også et udvalg af grovopvaskemaskiner med forsænket tromme, elektronisk kontrolpanel, justerbar vaske- og skylletemperatur samt dobbelt filter. Denne type af opvasker er særligt velegnet til industrikøkkener, hvor der tages mange gryder og køkkenredskaber i brug i løbet af dagen.

Industriopvaskemaskiner i høj kvalitet

Hos Fagor er der ikke en finger at sætte på kvaliteten. Det er ikke noget, vi bare siger, da det er noget, vi går højt op i ved udviklingen af vores industriopvaskemaskiner. En god og høj kvalitet er nemlig din sikring for en effektiv hverdag i køkkenet – og det er netop det, der er målet med vores industriopvaskere. Intet mindre kan derfor gøre det.

Har du spørgsmål til driften, opbygningen eller teknikken ved vores industriopvaskemaskiner, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.