GLOBE Kabinetter

Globe, den nye kølegeneration, er designet med det professionelle køkken i tankerne. Mere effektiv køleteknologi, der garanterer optimal madbeskyttelse til de laveste omkostninger.

Advance Gastronorm

Concept Gastronorm

Vores CONCEPT skabe i deres Gastronorm version tilbyder et bredt og forskelligartet kvalitetsprodukt, der passer til enhver virksomheds behov og krav – stort udvalg af produkter.

KøleskabeFryseskabeKøleskab med displayBlandet køleskab og fryserKøleskab med fryserumKøleskab med fiskerumSkabe med dobbelt temperatur og Gastronorm 1/1 skabe

Concept Gastronorm Monoblock

Vores CONCEPT skabe i deres Gastronorm version tilbyder et bredt og forskelligartet kvalitetsprodukt, der passer til enhver virksomheds behov og krav – stort udvalg af produkter.

KøleskabeFryseskabeKøleskab med display og Blandet køleskab og fryser

Concept Snack

For at passe ind i hver enkelt plads og efterspørgsel kan vi tilbyde skab i snackstørrelse med lignende funktioner og identiske kvalitets standarder.
KøleskabeFryseskabeKøleskab med displayBlandet køleskab og fryserKøleskab med fryserumKøleskab med fiskerumKøleskab til bagværkKøleskab fisk

Se også vores 600 mm dybe CONCEPT-serie med Snack-dimensioner tilbyder et bredt udvalg af køledisk bordplader, der passer til reducerede rum, samtidig med at de har et robust, ergonomisk, funktionelt og let at rengøre design.

Professionelt industrikøleskab i høj kvalitet

I det moderne og professionelle storkøkken er et industrikøleskab ikke til at undvære. Det gælder uanset, om du driver en hyggelig fortovscafé eller en stor restaurant med plads til 100 mennesker. Uanset hvad skal maden holdes kølig på en forsvarlig og ikke mindst hygiejnisk måde.

Med et industrikøleskab fra Fagor får du mulighed for at opbevare råvarer og andre madvarer i den rette temperatur og i et køleskab, der er designet og udviklet til at holde maden kølig til trods for mange åbninger og lukninger i løbet af dagen. For det er netop det et industrikøleskab skal kunne.

Stort udvalg af industrikøleskabe

Hos Fagor har vi produceret industrikøleskabe i mange år. Det har givet os et unikt kendskab i branchen og til den teknologi, som er nødvendig for at kunne producere et industrikøleskab, der lever op til alle krav og forventninger på området.

Vi tilbyder således:

  • Industrikøleskabe
  • Industrikøleskabe med display
  • Kombineret køle- og fryseskab
  • Køleskab med fiskerum
  • Køleskab til bagværk
  • Skabe med dobbelt temperatur

Med vores udvalg af industrikøleskabe formår vi at ramme så bredt som muligt. Vi er derfor helt sikre på, at du også kan finde en model, som stemmer overens med de behov eller udfordringer, du på nuværende tidspunkt har eller skal have løst. Du kan i hvert fald være sikker på én ting – og det er, at du får en professionel løsning i høj kvalitet, når du vælger et industrikøleskab fra Fagor.

Hvad er vigtigt at overveje ved køb af et industrikøleskab?

Netop fordi et industrikøleskab er en stærk nødvendighed i et storkøkken, er det en god ide at sætte sig nøje ind i de enkelte modeller i forhold til kapacitet, energiforbrug med mere. Det er et køleskab, du skal bruge hver dag og som skal køre døgnet rundt – derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket industrikøleskab du vælger.

Noget af det vigtigste, du skal være opmærksom på, er energiforbruget. Det betyder nemlig meget for din virksomheds økonomi. Her er vi førende på området, da vi har udviklet industrikøleskabe med en mere effektiv køleteknologi, som garanterer optimal køling af maden til de lavest mulige omkostninger.

Noget helt andet er pladsen i køleskabet. Her skal du overveje, hvor meget plads du har behov for, og om det er nødvendigt med et industrikøleskab med fryserum.

Ved at gøre dig disse overvejelser når du langt i valget af det rette industrikøleskab.

Når du vælger Fagor, vælger du kvalitet

Hos Fagor går vi meget højt op i, at vores kunder får den rette løsning første gang. Det er vigtigt med en løsning, der sikrer en hygiejnisk drift af dit køkken og som samtidig også sikrer, at det sker så gnidningsfrit og overskueligt som muligt.

Derfor er det også meget vigtigt for os, at kvaliteten er helt i top på hver eneste af vores industrikøleskabe. Har du spørgsmål til kvaliteten, teknologien eller noget helt tredje, der vedrører vores industrikøleskabe, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne, så du kan få et optimalt storkøkken.